Lähihoitaja mielenterveys- & päihdekuntoutustyöhön
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen KESÄTYÖ! Haemme pikaisella aikataululla asiakaskohteellemme Heinolaan lähihoitajaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien yksikköön kesäsijaisuuteen alkaen mahd. pian. Töitä on tarjolla ainakin 31.8.2021 saakka. Työn jatko syyskuulle voi myös onnistua.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Heinolan idyllisen pikkukaupungin keskustassa sijaitseva palvelutalo, joka on suunnattu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Talossa on yhteensä n. 20 asukaspaikkaa, joista 4 on asuntoja ja loput huoneita, jossa asukkaalla on oma wc ja parveke. Lisäksi talossa on useita yhteisiä tiloja. Palvelutalo tarjoaa tuettua asumispalvelua sekä tehostettua asumispalvelua asukkailleen kuntoutujan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kohde tarjoaa lisäksi myös avohoidon palveluna sosiaalista kuntoutusta esimerkiksi kotikäyntien ja muiden henkilökohtaisten tukipalvelujen muodossa. Lähihoitajan kesätyössä työ keskittyy palvelutaloon ja työ ei vaadi liikkumista, mutta tapauskohtaisesti myös kesätyöntekijä voi mahdollisesti osallistua avopalvelutoimintaan.

Lähihoitajan työhön kuuluu talon asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten päiväaktiviteettien järjestämistä. Lisäksi keskusteluapu, sosiaalinen tuki ja kontaktina toimiminen asukkaille on tärkeä osa lähihoitajan työnkuvaa tässä työssä. Talossa tarjotaan ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi toivomme, että 3-vuorotyö sopii sinulle.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija! On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa mielenterveys- ja päihdetyöstä. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut mt- ja päihdetyöstä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja saat työhön hyvän perehdytyksen. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen kesäsijaisuuden ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! Tarvittaessa sinulle voidaan myös järjestää asunto kesäsijaisuuden ajaksi, jos sinulla ei ole majoittumismahdollisuutta lähiseudulla. 

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön kentällä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt kesäsijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulla kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä! Ota meihin siis rohkeasti yhteys pikaisesti!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan kesäsijaisuuden heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465125
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola