Lähihoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Liikkuva tiimi
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme kahta innostunutta ja mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen toimeen Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluihin, Liikkuvaan tiimiin.

Liikkuva tiimi antaa tukea ja ohjausta asiakkaan arjenhallintaan, jotta asiakkaan itsenäinen asuminen mahdollistuisi. Toimimme yhdessä asiakkaan lähiverkoston kanssa ja teemme yhteistyötä asiakkaan mahdollisten hoitotahojen kanssa. Työ on asiakaslähtöistä itsenäisesti asuvien henkilöiden ohjaamista ja tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden kodeissa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu tällä hetkellä palvelu- ja hoitosuunnitelmien laatiminen sekä suunnitelmien tarkistaminen yhdessä sairaanhoitajien kanssa. Työhön sisältyy käyntejä asiakkaan kodissa ja tuen sekä ohjauksen antamista asiakkaalle arkisissa asioissa. Lähihoitajat osallistuvat laajasti erilaisiin verkostokokouksiin, joissa osallistutaan aktiivisesti asiakkaan palvelutarpeen arviointiin.

Tehtävässä työpiste tulee sijaitsemaan Auroranportin tukiasunnoilla. Auroranportin tukiasunnot on tarkoitettu yli 18-vuotiaille espoolaisille päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät eri syistä selviydy itsenäisessä asumisessa eivätkä pärjää hajasijoitetuissa tukiasunnoissa. Asukkaat saavat tukea ja ohjausta tarpeidensa mukaisesti arjen hallintaan, vuokranmaksuun sekä muihin käytännön asioihin. Tuki on kotiin vietävää palvelua, joka perustuu yksilölliseen palvelusuunnitelmaan. Asuminen perustuu vuokrasuhteeseen.

Työpisteen sijainti: Aurorankuja 2, 02940 Espoo
Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Liikkuva tiimi
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, 2-vuorotyö, myös viikonloppuvuoroja noin 1-2 krt/kk.
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja).

Tehtävässä edellytetään: kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: kielitaitoa, kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä erilaisissa verkostoissa toimimisessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot