Lähihoitaja merelliseen Lauttasaareen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Olisiko juuri sinun kalenterissasi pieni rako vielä tälle keväälle? 

Etsimme nyt Lauttasaaressa sijaitsevaan ikäihmisten ryhmäkotiin suurella sydämellä työtään tekevää lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen (n.2-6 kk)! Aloitus tässä tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sinun toiveitasi kuunnellen.

Työnkuvaus: 

Työkohde on 21-paikkainen ikäihmisten ryhmäkoti. Tässä kohteessa pääset nauttimaan upeista maisemista ja meren kohinasta työn lomassa, sillä keskeisellä paikalla sijaitsevan kohteen kruunaa mitä mahtavin merenranta. Kohteessa jokaiselle asukkaalle halutaan taata mahdollisimman laadukasta ja yksilöllistä hoivaa parhaan mahdollisen arjen mahdollistamiseksi. Jokaisen toiveita kunnioitetaan ja ne halutaan toteuttaa mahdollisimman hyvin. Työ on 2-vuorotyötä. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Sinulta tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan tässä tehtävässä eduksi, mutta hyvä asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. 

Tarjoamme: 

Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Ympärilläsi on osaava tiimi, jonka puoleen voit aina tarvittaessa tukeutua. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja tuoda omia ideoitasi julki. Saat täydet tunnit koko sijaisuuden ajaksi. Halutessasi sinun on mahdollista neuvotella sijaisuuden kestosta sekä toivoa omia työvuoroja. Meillä MediPowerilla apunasi on ammattitaitoinen HR-tiimi koko työsuhteesi ajan. 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 040 621 4660, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut (n. 20min aluksi) järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425625
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki