Lähihoitaja, Melukylä, arviointi- ja kuntoutus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Tehtävän kuvaus

Onko selkärankaasi iskostunut toimintakykyä tukeva työote? Oletko parhaimmillasi tiimityössä? Oletko valmis laittamaan osaamisesi ja persoonasi peliin parhaan ratkaisun löytymiseksi asiakkaallesi? Jos vastaat kyllä niin arviointi- ja kuntoutusyksikkö voisi olla unelmatyöpaikkasi.

Meillä Roihuvuoren seniorikeskuksessa toimii 30-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä. Talomme on tunnettu paitsi Astrid Lindgrenin lastenkirjoihin pohjautuvista yksiköiden nimistä myös yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset sisältäen mm. kotieläimiä, puutarhanhoitoa, kulttuuria, kokkailua ja kuntosaliharjoittelua.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylässä toiminnan tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella, sekä parhaan mahdollisen jatkopaikan löytäminen asiakkaalle. Jos suinkin mahdollista niin ykköstavoite on aina omaan kotiin palaaminen. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä, mitä tilanne vaatiikaan - teemme kotikäyntejä, pidämme kuntoutuskokouksia, kutsumme mukaan asiakkaan lähiverkostoa ja lähdemme vaikka asioille asiakkaan kanssa.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin hyvä uutinen on että meillä on nyt avoinna pitkä lähihoitajan sijaisuus. Odotamme sinulta aidosti ihmislähtöistä ajattelua ja työotetta, ajan tasalla olevaa ammatillista osaamista ja innostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Lämpimästi tervetuloa Roihuvuoreen!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Apotin käytön osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

esihenkilö Kirsi Huldin p. 09 310 60730 kirsi.huldin@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510738
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki