(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Matinkylä-Olarin kotihoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Lähihoitajan tehtävät kotihoidossa. Työ on hyvin itsenäistä ja vaihtevaa asiakastyötä joka tapahtuu asiakkaiden kotona. Työvuorot on arki-ja viikonlopputyötä, aamu-ja iltavuoroja sekä varallaoloa viikonloppuisin.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin kotihoito

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään ajokortti

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme:kokemusta vanhustyötä, lääkelupa suoritettu (Love)

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!