(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja määräaikaisuuteen 31.8.2018 asti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Esperi Hoitokoti Kotipesä tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista kehitysvammaisille Pieksämäellä. Yksikkö on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Kotipesässä on yhteensä 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 3 tukiasuntoa. Kotipesässä tavoitteena on tukea asukkaiden toimintakykyä sekä oman, mielekkään, elämän toteutumista. Kotipesässä kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja asukkaille halutaan tarjota mahdollisuus toimia tasavertaisina yhteisön jäseninä. Toimintaperiaatteena on kodinomaisuus, asukkaiden itsemääräämisoikeuden toteutuminen sekä oman toimintakulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, p. 050 4617 452 tai marjut.ilmoniemi@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.