(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja määräaikaiseen sijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperin Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa 38 asukaspaikkaa niin vakituiseen kuin lyhytaikaiseen asumiseen. Hoivakoti sijaitsee Joensuusta 30 km kauniissa vaaramaisemissa jonka huoneet ja yleiset tilat on kalustettu kauniilla huonekaluilla. Asukkaillamme on eriasteisia muistisairauksia, jotka haittaavat itsenäistä selviytymistä.

Haemme nyt Kiihtelysvaaran Helmeen ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen sijaisuuteen vuosilomien ajaksi 30.1.2019 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työhön kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, asukkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa sekä omaisyhteistyö.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Lea Törrönen, p. 050 431 5579 tai lea.torronen@esperi.fi.

Haku päättyy 25.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.