Lähihoitaja lyhyeen sijaisuuteen Punkalaitumelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Etsitkö joustavaa kesäsijaisuutta ja työkohdetta, jossa jokainen työpäiväsi on erilainen! Nyt sinulla on mahdollisuus napata itsellesi täydellinen kesäsijaisuus ikäihmisten hoivatyön parista. Haemme asiakaskohteellemme Punkalaitumelle lähihoitajaa kesäajan sijaisuuteen. Työntekijälle on välittömästi tarjolla täydet työtunnit ja sijaisuutta on mahdollista jatkaa aina elo- tai syyskuun puolelle saakka. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti, joka tarjoaa vakituista tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaisasumista. Asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa asuinsijaa on 48 asukkaalle, jakautuen kahteen erilliseen ryhmäkotiin.

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa (jos sinulla on lääkeluvat voimassa!). Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja sijaisuuden kesto on joustavasti sovittavissa.

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 120 osp opinnoista suoritettuna. Myös sairaanhoitaja-opiskelijat (väh. 60 op suorittaneet) otetaan haussa huomioon sijaisuutta koskien! Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen!

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466384
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Punkalaidun