(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja lyhyeen sijaisuuteen Pielavedelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme nyt lähihoitajaa n. 2-3 viikon täysituntiseen sijaisuuteen Pielavedelle noin 23.8. saakka. Sijaisuuden aloitus- ja päättymisajasta voidaan neuvotella.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Pielavedellä sijaitseva palvelukoti, joka on suunnattu ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille. Kohteessa on 22 asukaspaikkaa. Palvelukoti on hyvin viihtyisä ja kodinomainen. Jokaisella asukkaalla onkin oma kotinsa ja lisäksi yksiköstä löytyy yhteiset monipuoliset tilat, jossa vietetään yhdessä aikaa rupattelun, ruokailun ja erilaisen virike-tekemisen parissa. 

Lähihoitajan arkeen kuuluu kohteessa asukkaiden sujuvan ja laadukkaan arjen edistäminen tavoitteellisesti. Työ on 2-vuorotyötä. Asukkaiden avuntarve vaihtelee hieman henkilöstä riippuen, mutta kaikki pärjäävät ilman yövalvontaa. Asukkailla on kohteessa oma nimetty ohjaaja, joka toimii kyseisen kuntoutujan lähihenkilönä ja ohjaajana arjessa. Työhön kuuluukin myös omaisyhteistyö nimetyn asukkaan omaisten kanssa.

Työllistymismuoto on vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Voitkin esittää hakemuksessasi meille tuntipalkkatoiveesi! Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitajaksi. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa näppärän, yhden listan pituisen sijaisuuden viihtyisässä palvelukodissa. Hyvähenkinen työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat mukavat ja merkitykselliset 2-3 työviikkoa. Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kunnollisen perehdytyksen. Maksamme kilpailukykyisen palkan sinulle.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva  lähihoitaja löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa työt.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi