Lähihoitaja lyhyeen sijaisuuteen, Kangasala
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2022

Haemme nyt uudehkoon ja moderniin vammaispuolen palveluasumisen yksikköön yhtä lähihoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen Kangasalalla! Sijaisuuden aloitus olisi heti mahdollisuuksien mukaan ja töitä olisi tarjolla täysillä tunneilla 27.2.2022 asti. 

Työnkuvaus:

Kohde on vuonna 2014 valmistunut aikuisten kehitysvammaisten yksikkö, jossa on 15 asukasta ja 3 ryhmäkotia. Modernissa yksikössä on huomioitu juuri kyseisen asukaskunnan tarpeet, joten kohteesta löytyy mm. nostimet ja muut työtä helpottavat apuvälineet. Työnkuvaasi kuuluu perushoidolliset ja avustavat tehtävät sekä ohjaava toiminta muun tiimin kanssa. Työ on alustavasti 2-vuorotyötä, mutta jos sinulta löytyy lääkeluvat, voit myös halutessasi tehdä 3-vuorotyötä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mm. bussilinjat kulkevat hyvin kohteen vierestä. Tässä työssä et ole koskaan yksin vuorossa, vaan kanssasi on iso ja osaava tiimi alan ammattilaisia! 

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja valviran laillistus. Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt vammaispuolen asiakkaiden parissa, mutta tämä ei ole kuitenkaan pakollista - kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne. Voimassa oleva rokotussuoja sekä vähintään kaksi otettua koronarokotetta tulee olla. Lääkeluvat ovat ehdottomasti plussaa, mutta eivät pakolliset, jos haluat tehdä vain 2-vuorotyötä. Tarvittaessa voit myös suorittaa näytöt paikan päällä. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja saat heti avuksesi meidän avuliaan HR-tiimin, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan! Lisäksi saat palkan 2 viikon välein ja aina ajallaan maksettuna. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä ja palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544588
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala