(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja luovaan ohjaustyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!  

Haemme asiakkaallemme Espoon Tapiolassa sijaitsevaan muistiyksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heinäkuun puolessa välissä ja on aluksi 3 pv/vk (ma, ke ja pe) ja elokuusta eteenpäin 4 pv/vk (ma, ti, ke ja pe) klo 9-15 välillä. Työ on pääasiassa ohjaustyötä ja pitää sisällään leikittämistä, laulattamista sekä taiteita, tuokioiden suunnittelua ja niiden ohjaamista.  

Työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lain edellyttämän rokotesuojan katsomme isoksi eduksi hakijalla. Työ ei sisällä kliinistä työtä ja sopii myös vasta valmistuneelle hoitoalan ammattilaiselle. Toivomme hakijalta rohkeaa asennetta, esiintymistaitoa sekä taiteellista osaamista. Täällä pääset toteuttamaan itseäsi niin musiikin kuin taiteen parissa! 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja sopivasi tähän tehtävään, laitathan hakemusta pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä! Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717