(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Lohjalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Oletko hoitotyöstä nauttiva ja työtäsi suurella sydämellä tekevä hoitoalan ammattilainen? Etsitkö työpaikkaa, johon haluaisit sitoutua esimerkiksi muutamaksi kuukaudeksi? Jos vastasit kyllä, kannattaa katseet suunnata tänne päin, sillä meillä saattaisi olla juuri sinulle sopiva työpaikka vapaana! Etsimmekin nyt lähihoitajaa sijaisuuteen Lohjalle. 

Työnkuvaus: 

Työkohde on useamman ryhmäkodin muodostama palvelukoti Lohjalla. Kyseessä on 2-vuorotyö. Työtunteja on tarjolla joustavasti omien toiveidesi mukaan, mutta olisi kuitenkin toivottavaa, että sijainen ei koronaviruksen takia työskentelisi muualla. Mahdollisuus työskennellä täysillä tunneilla. Tämä luonnon helmassa sijaitseva kohde tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, vammaisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Voitkin itse esittää toiveita sen suhteen, missä ryhmäkodissa haluaisit työskennellä. 

Tarjoamme: 

Tässä työssä pääset työn lomassa nauttimaan mukavasta ja rauhallisesta työympäristöstä. Työ sisältää asukkaiden kanssa ulkoilua sekä viriketoimintaa, joten samalla pääset myös itse raikkaaseen ulkoilmaan. Kohteessa on myös säännöllisesti vaihtuva taidenäyttely, jota voit päivittäin ihailla. Meillä MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen HR-porukka, joka on mielellään sinun apunasi ja tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Aikaisempi työkokemus lähihoitajan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta hyvä asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Voit siis olla jo kokenut hoitaja tai urasi alkutaipaleella oleva henkilö. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660