(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Linnunpesä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Esperi Hoitokoti Linnunpesä tarjoaa tuettua pienryhmäasumista ja tukiasumista ikääntyville, päihde-ja mielenterveysongelmaisille, muistisairaille asukkaille. Pienryhmäasumisessa asukaspaikkoja on 15 ja tukiasuntoja on 6. Yhteensä asukaspaikkoja on 21.

Linnunpesä tarjoaa kodinomaisessa ympäristössä asiakkaan itsenäisyyttä tukevaa toimintaa, henkilöille, jotka eivät selviydy itsenäisesti jokapäiväisistä arjen toiminnoista, muun muassa itsensä hoitamisessa ja lääkehoidossa. Sosiaalista esteettömyyttä tukeva ilmapiiri sekä kodinomainen toimintaympäristö lisäävät turvallisuuden tunnetta ikääntyville asukkaille.

Haemme nyt Esperi Koti Linnunpesään yhtä innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA OHJAAJAKSI vakituiseen tuntityöhön sekä yhtä satunnaiseen keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä, vuorot ovat neuvoteltavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Keikkatyö on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, myös alan opiskelijat huomioidaan (suoritettuna 90op ja lääkehoidon perusopinnot 2 op)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen ja viriketoimintaan
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.4.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Niina Pajari, yksikönpäällikkö, niina.pajari(at)esperi.fi , p.0505512701, tiedustelut iltapäivisin.

 Esperi on Savuton Työpaikka