Lähihoitaja liikuntavammaisyksikköön, Pori
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Sote-alan ammattilainen Porista – Etsitkö keväälle joustavaa sijaisuutta? Asiakaskohteessamme Porin keskustassa olisi nyt paikka auki lähihoitajalle huumorintajuiseen ja tiiviiseen työyhteisöön n. 1-6kk sijaisuuteen. Sijaisuuden tarkka kesto on sovittavissa toiveidesi mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian ja työskennellä vähintään 1 kuukauden ajan. Sijaisuuteen työllistyneen hoitajan on mahdollisuus jatkaa työskentelyä halutessaan myös koko kesän yli.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on vammaisille henkilöille suunnattu ympärivuorokautinen palvelutalo, jossa on tilanteen mukaan n. 30-40 asukasta. Osa asukkaista asuu kohteessa lyhytaikaisemmin. Jokaisella asukkaalla on oma, tilava asunto. Palvelutalo sijaitsee alueella aivan Porin keskustan kävelykadun vieressä, joka takaa hyvät yhteydet ja palvelut lähistöllä. Kohteessa tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa ja tukea vammautuneille henkilöille heidän yksilöityjen tarpeidensa mukaisesti. Sijaisuudessa lähihoitajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, virike- ja päivätoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniassa avustaminen ja siitä huolehtiminen, ruokailuissa avittaminen sekä lääkehoidon tehtävät. Jos sinulta ei löydy voimassa olevia lääkelupia, ne on mahdollista suorittaa kohteessa kuntoon.

Sijaisuuden kesto on joustava ja voitkin kertoa hakemuksessasi tai viestissäsi meille, minkä pituiseen sijaisuuteen haluaisit työllistyä. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta mikäli sinulle sopii paremmin kahdessa vuorossa työskentely, niin työsi voidaan sopia 2-vuorotyöksi. Tarjolla on täydet työtunnit, mutta voit esittää toiveita siitä, minä päivinä ja kellonaikoina mieluiten työskentelisit viikon aikana! 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija (väh. 60 osp suoritettuna). Lisäksi aiempi työkokemus vammautuneiden henkilöiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat valmiina ja voimassa olevina, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa, etenkin jos työllistyt pidempään sijaisuuteen tai jopa vakituiseksi, johon on myös mahdollisuus. Kaikista tärkeintä on iloinen asenne ja halu oppia uutta. Apua saa aina omalta tiimiltä ja esimieheltä! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden kohteessa, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen. Huumorintajuiset työkaverisi sekä kohteen esimies ovat tukenasi koko sijaisuutesi ajan meidän MediPowerin HR-tiimin lisäksi.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi meille vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme tämän lähihoitajan sijaisuuden heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427907
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori