(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Leppävaaran kotihoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Hei sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut,

Hae nyt töihin työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Leppävaaran kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme Leppävaaran kotihoitoon lähihoitajia vakinaisin tehtäviin. Toimipisteemme sijaitsevat osoitteissa Säterinkatu 3 ja Huvilinnantie 4 monipuolisten kulkuyhteyksien varrella.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Työ alkaa 22.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme!

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran kotihoito, Säterinkatu 3 tai Huvilinnantie 4, 02600 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikossa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ja ajokorttia.
Lisäksi edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.
Arvostamme kokemusta hoivatyöstä.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.
Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.