(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Leppävaaran kotihoito, kesätyö, 12 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Hei Sinä lähihoitaja tai terveydenhoitoalan opiskelija! Etsimme kesätyöntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin Leppävaaran kotihoitoon Viherlaakson alueelle.

Viherlaakson alue on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja siihen kuuluvat Kilo - Karakallion, Viherlaakson ja Lippajärvi - Jupperin tiimit. Henkilökuntaan kuuluu niin lähi- kuin sairaanhoitajia.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn jossa pääset kehittymään ammatillisesti, annamme hyvän perehdytyksen niin asiakastyöhön kuin käytössä oleviin tietokoneohjelmiin ja kuulut mukavan työyhteisöön. Pitkäaikaisena sijaisena sinulla on mahdollisuudet Espoon kaupungin työntekijöiden työsuhde- etuihin kuten työsuhdematkalippuun ja tuettuun ruokailuun sekä ilmaiseen uintiin Espoon kaupungin uimahalleissa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on itsenäistä työtä asiakkaiden luona, mutta taustalla on aina tiimin tuki.

Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Karaportti 5.

Työaika: kaksivuorotyö, 116 h 45 min / 3 vko
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69 €/kk - mahdollinen epäpätevyysalennus.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä: Päivi Schildt, p. 046 8772919, Virpi Cavander p. 050 3827849.


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä, tai
- lähihoitaja opiskelijalta edellytämme vähintään suoritettuja kasvun tukemisen ja hoidon ja huolenpidon jaksoja harjoitteluineen sekä hyväksytyn lääkehoidon opintomäärän suorittamista, tai
- sairaan- ja terveydenhoitaja sekä kätilöopiskelijalta 60 op:n suorittamista.

Alueellamme voi liikkua kävellen ja polkupyörällä, mutta ajokortti on eduksi.

Arvostamme positiivista asennetta, tiimityötaitoja, kiinnostusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa.