Lähihoitaja, Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tule lähihoitajaksi joukkoomme, yhteisölliseen työyhteisöön.

Työssäsi pääset toteuttamaan ammatillista osaamistasi vanhusten yhteisöllisessä asumisessa. Asiakkaillemme laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, jonka tavoitteena on, että asiakkaamme voivat elää mahdollisimman itsenäistä ja omannäköistä elämää. Lähihoitajana pääset vaikuttamaan heidän aktiivisen ja mielekkään elämän toteutumiseen heidän toimintakykyään tukien.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden osallistua erilaisiin täydennyskoulutuksiin, mahdollisuuden työnkiertoon eri kerroksiin, sekä useita henkilöstöetuja: lounasetu, 100 € liikunta-, kulttuuri tai hierontaetu, työsuhde matkalippu etu 120€, uintietu 100 kertaa vuodessa, liikunta- ja harrastusryhmät, henkilöstöneuvoston järjestämät tapahtumat, Furuholmin merenranta paikan vuokrattavaksi ja joidenkin yritysten tarjoamat edut.

Ota yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme haastatteluja jo hakuprosessin aikana. Työ voi alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus, palveluasuminen

Työaika: 114h 45 min. / 3 vko, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään lääkeluvan suorittamista koeaikana ja riittävää suomenkielen taitoa. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme luovaa, innostunutta asennetta palveluasumisen kehittämiseen

Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus on uudehko monipuolinen ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa palveluita itseohjautuvaan ja tuettuun seniori toimintaan. Lisäksi se tarjoaa sekä tuettua että tehostettua asumista 140 asukkaalle. .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot