(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Lapsiperheiden kotipalvelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Psykososiaaliset palvelut, Varhaisen tuen yksikkö, Lapsiperheiden kotipalvelu

Laajaniityntie 3, 001620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja tärkeästä työstä lapsiperheiden parissa? Meillä on avoinna vakituinen toimi, johon etsimme perheiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua ja sen tavoitteena on järjestää lapsiperheille tavoitteellista ja suunnitelmallista kotipalvelua, joka tukee vanhemmuutta sekä auttaa perhettä omien voimavarojen vahvistamisessa. Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Työ on pääasiassa perheiden kodeissa tapahtuvaa lastenhoitoa, vanhemmuuden tukemista ja pieniä kodinhoidollisia tehtäviä. Tyypillinen asiakaskäynti kestää 2 - 4 tuntia. Perheet ohjautuvat kotipalveluun joko itse soittamalla tai yhteistyössä esimerkiksi neuvolan, perhesosiaalityön tai lastensuojelun ohjaamana. 

Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 välille ja työntekijöiltä edellytetään sitoutumista yhteen iltavuoroon viikossa. Ruokatauko kuuluu työaikaan. Työntekijät suunnittelevat itse alustavat kolmen viikon työvuorolistat, jotka esimies vahvistaa. Työ on päivätyöpainoitteista.

Lapsiperheiden kotipalvelussa on kaksi tiimiä; Itä-Vantaan ja Länsi-Vantaan tiimit. Nyt auki oleva tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Länsi-Vantaan tiimiin, mutta työtä voi olla myös koko Vantaan alueella. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. 

Kehitämme koko ajan työtämme, joten toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä ja kykyä sietää keskeneräisyyttä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta lastenhoidosta, joustavuutta, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyäsi tukevat oma tiimi ja lähiesimies, säännöllinen työnohjaus, mahdollisuus työparityöskentelyyn, sosiaalityöntekijän vetämät casekeskustelut, konsultaatiot sekä koulutukset. 

Vantaa on ottanut keväällä 2019 käyttöönsä Apotti-tietojärjestelmän ja työntekijöillä on käytössä Rover-sovellus kännykässään, joka helpottaa ja nopeuttaa kirjaamista asiakaskäynneillä.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Luemme eduksi: mm. päihde- ja mielenterveystyön osaamisen, kielitaidon sekä kokemuksen maahanmuuttajaperheiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko. Työ sisältää pääsääntöisesti yhden iltavuoron viikossa ja tarvittaessa myös viikonlopputyötä.


Yhteystiedot:

Lapsiperheiden kotipalvelun vs. esimies
Leskinen, Terhi
040 8616801
terhi.leskinen@vantaa.fi

Vastaava sosiaaliohjaaja
Nurminen Suvi
040 554 5598
suvi.nurminen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.