(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Lapsiperheiden kotipalvelu, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Psykososiaaliset palvelut, Varhaisen tuen yksikkö, Lapsiperheiden kotipalvelu

Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Lähihoitaja tule meille tekemään merkityksellistä ja antoisaa työtä vantaalaisten lapsiperheiden kanssa! Saimme kaksi uutta lähihoitajan vakituista toimea, joista toinen sijoittuu ensisijaisesti Länsi-Vantaan tiimiin ja toinen tehtävä  koko Vantaan alueelle ns. resurssityöntekijäksi, jolloin työtehtäviä ovat mm.  työskentely akuuteissa tilanteissa toisen työntekijän sairastuessa, työparina toimiminen sekä tarvittaessa kotipalvelun palveluntarpeen arviointeihin osallistuminen toisen työntekijän kanssa. 

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua ja sen tavoitteena on järjestää lapsiperheille tavoitteellista ja suunnitelmallista kotipalvelua, joka tukee vanhemmuutta sekä auttaa perhettä omien voimavarojen vahvistamisessa. Kotipalvelu toteutetaan aina yhteistyössä perheen kanssa. Työ on pääasiassa perheiden kodeissa tapahtuvaa lastenhoitoa, vanhemmuuden tukemista ja pieniä kodinhoidollisia tehtäviä. Tyypillinen asiakaskäynti kestää 2 - 4 tuntia. Perheet ohjautuvat kotipalveluun joko itse soittamalla tai yhteistyössä esimerkiksi neuvolan, perhesosiaalityön tai lastensuojelun kautta. 

Työvuorot sijoittuvat välille  7-22 ja työntekijöiltä edellytetään sitoutumista yhteen iltavuoroon viikossa. Ruokatauko kuuluu työaikaan. Työntekijät suunnittelevat itse alustavat kolmen viikon työvuorolistat, jotka esimies vahvistaa. Työ painottuu arkisin tehtävään päivätyöhön.

Lapsiperheiden kotipalvelussa on kaksi tiimiä; Itä-Vantaan ja Länsi-Vantaan tiimit. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. 

Kehitämme koko ajan työtämme, joten toivomme sinulta kehittämis myönteisyyttä ja kykyä sietää keskeneräisyyttä. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kokemusta lastenhoidosta, joustavuutta, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyäsi tukevat  oma tiimi ja lähiesimies, säännöllinen työnohjaus, mahdollisuus työparityöskentelyyn, sosiaalityöntekijän vetämät casekeskustelut, konsultaatiot sekä koulutukset. 

Haastattelut pidetään kutsutuille 31.1.20 klo 8.30-11 ja 3.2.20 klo 9-11.

Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Luemme eduksi: 

  • kielitaidon
  • kokemuksen maahanmuuttajaperheiden kanssa työskentelystä
  •  mm. päihde- ja mielenterveystyön osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko ( työ sisältää pääsääntöisesti yhden iltavuoron viikossa ja tarvittaessa myös viikonlopputyötä)


Yhteystiedot:

Lapsiperheiden kotipalvelun vs. esimies, Hanna Nieminen
P. 040 8616801
hanna.nieminen@vantaa.fi

 Vastaava sosiaaliohjaaja, Terhi Leskinen
P. 040 554 5598
terhi.leskinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.