(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/ Lähihoitajaopiskelija kesätöihin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Hoitajat ovat aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hoivakodissa on myös lyhytaikaispaikkoja tilapäistä hoitoa tarvitseville. Hoivakodissa on 20 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa. Lisäksi talossa on kahdeksan erillistä vuokrayksiötä, eli palveluasuntoa itsenäisesti asuville asukkaille.

Haemme Loviisan Ulrikaan LÄHIHOITAJAA/LÄHIHOITAJAOPISKELIJAA osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää elokuun loppuun asti..

Lähihoitajan tehtävinä ovat asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.

Edellytämme lähihoitajan opintoja, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Laakkonen, puh. 040 0903 038, katja.laakkonen@esperi.fi


Hakuaika päättyy 01.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.