Lähihoitaja Kuusankoskelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Kouvolan Kuusankoskelle lähihoitajaa keikkatyöhön ja lisäksi määräaikaiseen sijaisuuteen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vammaistyön pariin.

Työnkuvaus:

Kohde on 44 asuntoa käsittävä ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava talo. Tällä hetkellä asukkaita on 39. Palvelut ovat suunnattu aikuisille liikuntavammaisille henkilöille.

Talo sijaitsee aivan Kuusankosken keskustan tuntumassa ja Kouvolan keskustaan on n. 8 km. Talon vieressä on Kettumäen 18 hehtaarin metsäinen puistoalue. Työ pitää sisällään lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista. Työ on joko 3-vuoro- tai 2-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan. Keikkaileva lähihoitaja saa aina itse päättää työaikansa, mihin sitoutuu!

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnot loppusuoralla. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työskentely vammautuneiden parissa katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia! Saat paikalla perehdytyksen ja tärkeintä on avoin sekä reipas asenne.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sijaisuuden kestoon ja aloituspäivämäärään. Keikkatyössä saat itse päättää työaikasi. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1377197
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola