Lähihoitaja kuulo- ja näkövammaisten yksikköön
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Hei sinä uusia tuulia etsivä lähihoitaja! Onko monipuolinen, ammattitaitoa kehittävä työ sinun juttusi? Haemme nyt 2-3 lähihoitajaa asiakasyrityksellemme Hervantaan kuulo- ja näkövammaisten palveluasumisyksikköön sijaisuuteen alkaen 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan, ainakin elokuun loppuun. Tekijälle luvassa täydet työtunnit, niin halutessaan.

Työnkuvaus:

Asiakkaamme tarjoaa kuuroille ja näkövammaisille palveluasumista Tampereella samalla alueella sijaitsevissa kerrostalossa, rivitaloissa ja yksikön ryhmäkodissa. Lisäksi tarjotaan kotipalvelua Pirkanmaan alueella. Autettavat asukkaat ovat näkövammaisia tai kuulovammaisia. Noin puolet autettavista asiakkaista on viittomakielisiä ja toinen puoli kuulee apuvälineillä. Osa asukkaista on sokeita. Hoitajan työ pitää sisällään mm. asukkaasta riippuen perushoitoa, arjen askareissa ja hygieniassa avustamista, lääkehoitoa sekä esimerkiksi viriketoiminnassa avustamista. 

Hakijalta toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran laillistama lähihoitaja tai vastaavan koulutuksen omaava. Työyhteisö koostuu avuliaasta ja joustavasta henkilökunnasta ja hakijaehdokkaan toivotaankin olevan positiivinen tiimipelaaja! Työkokemus ja muu ymmärrys kohderyhmän parissa työskentelystä lasketaan isoksi eduksi. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta ne eivät pakolliset.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja uudenlaisen työympäristön, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Kohde tarjoaa kattavan perehdytyksen, koulutusta ja ohjausta kuurosokeiden ja viittomakielisten asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän kanssaan työskentelyyn. Haluamme myös MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa ja vuoden jokaisena päivänä. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Voit siis esittää meille tuntipalkkatoiveesi ja pyrimme kohtaamaan sen kanssa! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin olethan meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449089
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere