Lähihoitaja Kurikkaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme nyt kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Kurikkaan!

Tämä Kurikan keskustan tuntumassa, palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitseva hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Mikäli juuri sinua kiinnostaa mielekäs ja tärkeä työ ikäihmisten sekä nauravaisten työkavereiden parissa, kannattaa tämä ehdottomasti lukea loppuun asti!

Työnkuvaus:

Jokaisen asukkaan tarpeet yksilöidään ja jokaiselle pyritään tarjoamaan juuri sopivaa hoivaa ja huolenpitoa unohtamatta arjen mukavuutta ja viihtyvyyttä. Työ on 3-vuorotyötä. Tässä tehtävässä lähihoitajan työ sisältää asukkaiden voimavarojen kartoittamista, avun tarpeiden tunnistamista sekä asukkaiden hoidon suunnittelu sekä toteutus. Samalla pääset huolehtimaan asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista sekä saat mahdollistaa hyvän ja mielekkään arjen toteutumisen. 

Arvostamme:

Toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa, Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotesuojaa. Arvostamme kykyä toimia kuntouttavalla työotteella. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on plussaa, mutta tässä tehtävässä asenne kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun omaavan hyvät sosiaaliset taidot ja innokkaan otteen työhön. Tässä tehtävässä haasteet on tehty voitettaviksi!

Tarjoamme:

Pääset toimimaan osana mukavaa ja huumorintajuista tiimiä. Tiimin pienehkö koko mahdollistaa sen, että kaikki tuntevat toisensa ja työyhteisö on kuin yhtä suurta perhettä. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuksia kehittyä työssäsi. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua lisää. Jokainen työntekijä saa liikunta-, kulttuuri- sekä muita hyvinvointietuja. Toivomme sinun viihtyvän pitkään, joten tukea työssä askarruttaviin asioihin on saatavilla jatkuvasti. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362297
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kurikka