(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kuntoutuspalveluihin, Helsinki
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Nautitko siitä, kun saat työskennellä iltaisin ja öisin? Toivotko, että saisit mahdollisuuden valita itse omia työvuorojasi? 

Etsimme nyt lähihoitajia kuntoutuspalveluiden pariin. Kyseessä on keikkatyö ja vuoroja on tarjolla pääsääntöisesti iltaisin ja öisin. Halutessasi sinun on kuitenkin mahdollisuus työskennellä myös päivisin. 

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan aikuisten lasten, nuorten ja aikuisten yksilökuntoutusta kuulovammaisille henkilöille. Kuntoutusjaksoilla keskitytään jokaisen kuntoutujan omiin vahvuuksiin sekä voimavaroihin ja tuetaan kommunikaatiota ja vuorovaikutusta arjessa. Ilta- ja yövuoroissa tehtävänäsi on vasta asiakkaiden turvallisuudesta sekä huolehtia toiminnasta mahdollisissa ensiaputilanteissa. Iltavuoroissa järjestetään iltaohjelmaa sekä huolehditaan aterioiden esille laittamisesta. 

Tarjoamme:

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Toivomme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella. Voimassa oleva EA1 on edellytys tässä tehtävässä menestymisen kannalta, joten se tulisi jo jokaiselta hakijalta löytyä. Lisäksi edellytämme työntekijöiltä voimassa olevaa rokotussuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkatyöstä meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino
p. 040 621 4660