Lähihoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa?

Haemme lähihoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin vuoden sijaisuuteen vuoden 2022 ajaksi.

Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme Lean-mallin mukaisesti niin sisäisesti, kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista.

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Et tee työtäsi yksin, vaikka asiakaskäynnit pääasiassa itsenäisesti tehdäänkin, sillä tiimin tuki on aina käytettävissäsi ja apu lähellä! Tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Asiakkaat tulevat meille sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen, ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteenamme on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, jonka jälkeen noin 50 % asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Alppiharjussa. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajamiseen on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä.

Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvitessasi työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.


Työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivä on sovittavissa 31.1.-31.12.2022 välille.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kotihoidon tai vanhusten palvelun tuntemuksen Helsingissä, RAI- ja Apotti-osaamisen, sekä ajokortin ja käytännön ajotaidon.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Minna Ahonen, palveluvastaava etelä p. 09-310 26076, minna.m.ahonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551898
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki