(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Kuninkaantien päivätoiminta
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme lähihoitajan sijaista Kuninkaantien toimintakeskuksen päivätoimintaan. Kuninkaantien toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja.

Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 60 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa kehitysvammaista henkilöä. Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perus- ja lääkehoito sekä ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen.

Päivätoiminnan muotoja ovat mm. luova toiminta, käsityöt, musiikki, liikunta, aikuisopintopiirit ja ulkoilu. Toimintaan kuuluvat myös retket ja tietokoneella työskentely sekä erilaiset aputyöt, kuten siivous ja kodinhoito.

Lähihoitajana suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa päivätoiminnan ryhmätiloja ja lähiympäristöä hyödyntäen. Yhteistyö asiakkaiden lähiverkoston ja asumispalvelujen kanssa on tärkeä osa työtä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Työsuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Työpaikan nimi: Kuninkaantien toimintakeskus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta vammaistyöstä.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologia, perheneuvolat, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.