(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Kuninkaantien asumisyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme vastuuntuntoista ja motivoitunutta lähihoitajaa vammaispalvelujen Kuninkaantien asumisyksikköön. Kuninkaantien asumisyksikössä järjestetään lyhytaikaista hoitoa lapsille sekä lyhytaikaista hoitoa ja asumisvalmennusta nuorille vammaisille henkilöille. Työ asumisyksikössä sisältää asiakkaiden ohjauksen, hoidon ja avustamisen kaikkina vuorokauden aikoina. Työhön sisältyy aamu-, ilta- ja yötyötä sekä viikonlopputyötä. Asumisyksikön asiakkaat käyvät päivisin koulussa, opiskelemassa tai päivä-/työtoiminnassa. Työyhteisössä työskenetelee lähihoitajia ja ohjaajia. Työ on tiimityötä.

Työpaikan nimi: Kuninkaantien asumisyksikkö

Työaika: Jaksotyö 114,45/kolme viikkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työhön valitulla tulee olla lääkelupatentti suoritettuna tai hänen on sitouduttava suorittamaan se kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme työhön motivoitunutta asennetta ja omatoimisuutta.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologia, perheneuvolat, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot