(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti Urpula-talo
Kotihoito- ja asumispalvelut, Aluepalvelut Koukkuniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Urpula-talossa on neljä 20-paikkaista osastoa, joista kolme on pitkäaikaisosastoa ja yksi lyhyaikaisosasto.

Etsimme innokkaita, reippaita ja vanhustyöstä kiinnostuneita lähihoitajia, lähihoitaja-opiskelijoita tai muita alan opiskelijoita kesätöihin vanhainkodin 20-paikkaisille osastoille, joissa toteutetaan asukaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, arvokasta vanhusten kohtaamista, sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n rokotesuojaa ja voimassaolevaa lääkehoitolupaa tai Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU1) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi luetaan kokemus vanhusten parissa työskentelystä, aiemmat työharjoittelupaikat tai muu kokemus alalta ja reipasta asennetta ja motivaatiota alan opiskeluun.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Osastonhoitaja Satu Mikkola Urpula Os.16-17 puh. 040 8063737
Osastonhoitaja Maria Hytönen Urpula Os.18-19L 040 8063738