Lähihoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Iltala-talo
Ikäihmisten palveluryhmä, Keskusta asumispalvelut yhteiset, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee tamperelaisia ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Koukkuniemen vanhainkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sinulle, vanhustyöstä kiinnostunut lähihoitaja, on tarjolla vakituinen työsuhde Koukkuniemen vanhainkodissa, Iltala-talossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on positiivinen, iloinen asenne ja olet toimeen tarttuva. Arvostamme sitä, että osaat toimia joustavasti asukkaiden arjessa, olet tiimipelaaja, mutta pystyt toimimaan myös itsenäisesti. Haluamme sinun viihtyvän ja kehittyvän työssäsi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön. Voit olla nuori, varttuneempi, vastavalmistunut tai alan konkari, saat meillä hyvän perehdytyksen, ammattitaitoiset työkaverit ja työyhteisön tuen. Työ on vuorotyötä. Autonominen työvuorosuunnittelu mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Raili-Anneli Antila, puh. 040 806 3172.

Hakuaika päättyy 9.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Raili-Anneli Antila, puh. 040 806 3172.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot