(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Kotihoivaan
Toimiva Koti / Domedi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018
Etsitkö uutta hoiva-alan työtä, jossa pääset tuottamaan parasta hoiva-alan palvelua ja luomaan samalla parempaa arkea yksityisasiakkaillemme? Jos vastasit KYLLÄ, niin hae MEILLE!

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt kasvavaan joukkoomme LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen 2-vuorotyöhön, joka suoritetaan yksityisasiakkaittemme kodeissa ja palvelutaloissa Pääkaupunkiseudun alueella. Työmme alkavat pikaisesti!

Me Toimivalla Kodilla tuotamme yksityisille asiakkaillemme parasta mahdollista hoivapalvelua ja pyrimme toteuttamaan kaikki asiakkaittemme toiveet. Palvelumme on aina henkilökohtaista, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa ja haluamme erottua muista alan toimijoista juuri henkilökohtaisen palvelun kautta! Palvelumme toteuttaa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka koostuu pääasiassa lähihoitajista ja muista hoiva alan ammattilaisista. Monesti olemme asiakkaittemme tukena hoivatöiden ohella myös muissa arjen askareissa, kuten esimerkiksi ruoan laitossa, pyykkihuollossa tai ihan vain asiointiapuna kaupassa.

Lähihoitajana vastaat omien asiakkaittesi hyvinvoinnista ja erilaisista kotihoivan tarpeista. Tapaat päivän aikana useita asiakkaitasi ja pyrit parhaan mahdollisen palvelun kautta tekemään heidän arjestaan parempaa ja sujuvampaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, klo 06-22 välisenä aikana, myös viikonloppuisin. Asiakkaiden välillä liikumme yrityksen autolla.

Odotamme sinulta Lähihoitajan ammattitutkintoa sekä mielellään jo kokemusta kotona suoritettavasta hoivatyöstä. Toivomme, että olet iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalveluhenkinen persoona. Asenteesi on meille tärkeä, koska edustat työssäsi Toimivaa Kotia ja sen arvoja. Hyvä Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on työssä edellytyksenä, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi. Tässä työssä tarvitset myös b-ajokortin, sillä palvelemme useita asiakkaitamme työpäivän aikana ja liikumme asiakkaittemme välillä yrityksen autolla.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen hoiva-alan kasvavalla toimijalla. Hyvän perehdytyksen ja palvelumallimme lisäksi tarjoamme Sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön tuen, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Toivomme että haet meille pian, sillä myös työmme alkavat mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Toimivan Kodin / Domedi Oy:n palvelukseen. Hakeminen meille on tehty helpoksi eikä vie montaa minuuttia, mikset siis hakisi meille saman tien?