(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kotihoitoon
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
AE-hoituripalvelut tuottavat laadukasta kotihoitoa asiakkaiden omissa kodeissa Turun ja lähikuntien alueella. Avustamme asiakkaitamme kaikissa heidän arjen askareissan ja tuemme heidän hyvinvointiaan kokonaisvaltaisella hoitotyöllä. Myös kotisairaanhoidon palvelut kuuluvat palveluvalikoimaamme. AE hoituripalvelut ovat osa Esperi-konsernia.

Haemme reipasta ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä kokemusta kotiin annettavista palveluista. Sujuva suomen kieli on tehtävässä välttämätön. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.
Olet vastuullinen, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta kotihoitotyötä.

Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa sekä aitoa halua työskennellä kotiin annettavien palveluiden parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Minna Tamminen, minna.tamminen@sagacare.fi

Hakuaika päättyy 17.8.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.