Lähihoitaja kotihoitoon Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat.

Etsimme lähihoitajaa kokoaikaiseen 2-vuorotyöhön kotihoidon pariin Vantaalle.

Työnkuvaus:

Tulet työskentelemään asiakkaiden yksityiskodeissa taaten heille parhaan mahdollisen huolenpidon ja turvallisen arjen. Asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia ja työ pitää sisällään perushoitoa, lääkintää, avustamista arjen askareissa sekä yleistä seuranpitoa. Käyntien pituus vaihtelee välillä 15-60 min. Et tarvitse ajokorttia tai autoa, sillä kohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan.

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran luvat. Työnkuvan vuoksi myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tarpeelliset. Työ on hyvin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ja reipas ote työhön sekä halu kehittää omaa ammattitaitoaan ovat myös tärkeässä asemassa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä itsenäisen ja vaihtelevan työn. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään ja olemme sinuun yhteydessä! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Voit kertoa hakemuksessa lisää itsestäsi sekä osaamisestasi ja esittää toiveita palkan suhteen.

Lisätiedot: HR-Trainee Ellen Böök, p. 044 7164 779




Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269329
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa