Lähihoitaja kotihoitoon, Tampere
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajia, jotka viihtyvät kotihoidon vaihtelevassa työympäristössä! Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville hengityshalvauspotilaille. Työn on itsenäistä ja liikkuvaa.

Lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona. Hengityshalvauspotilas tarvitsee ympärivuorokautista hengitystukihoitoa ja lähihoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa.

Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluu työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Pääset itse esittämään oman toiveesi työvuoroihin liittyen ja sijaisuutesi kestoon.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään ammatillisessa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, joko kokoaikaisena työntekijänä tai halutessasi osa-aikaisesti. Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa, jolloin kiireen tuntua ei pääse syntymään. Työtehtäviin perehdytetään huolellisesti useammassa vuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia ja ne voidaan suorittaa asiakasyrityksellä. Toivomme vähintään yhden vuoden aiempaa työkokemusta kotihoidosta, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533326
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orivesi, Valkeakoski