Lähihoitaja kotihoitoon Porin alueelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Etsitkö uusia tuulia työrintamalle? Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon asiakasyrityksellemme Porin/Ulvilan alueelle. Voit myös halutessasi tehdä kohteessa keikkaa - ihan mikä itsellesi tuntuu parhaalta! Kurkkaa lisätiedot alta ja laita hakemuksesi helposti tulemaan. Työn aloitus tapahtuu pikaisella aikataululla, joten toimithan heti!

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi ja ammattitaitoasi ikäihmisille sekä lapsiperheille ja auttamaan heitä arjessa. Tehtäviisi kuuluu mm. öisin lapsien hoitaminen ja päivisin ikäihmisten avustaminen ja tukeminen kotiaskareissa. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat todella suuressa osassa. Työ on lähtökohtaisesti arkiaamupainotteista, mutta myös ajoittaiseen yötyöhön on mahdollisuus. Saat tehdä halutessasi töitä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena.

Tarjoamme:

Voit itse määrittää haluatko keikkatöitä, sijaisuuden tai vakituisen työsuhteen, mutta joka tapauksessa saat työpaikan mukavassa ja vastuullisessa tehtävässä, joka palkitsee. Työtehtäviin sinut perehdytetään kattavasti. Työssä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja kehittämään itseäsi joka päivä. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella, mutta myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat otetaan huomioon. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeintä. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, joten ajokortti ja oma auto on tässä tehtävässä välttämätön. Lääkeluvat ovat pakolliset ainoastaan yövuoroja tekevälle, mutta ne katsotaan ehdottomasti eduksesi! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-Trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526631
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori, Ulvila