(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kotihoitoon pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme lähihoitajaa kotihoitoon pääkaupunkiseudulle, pääsääntöisesti Espoon alueelle. 

Työnkuvaus:

Työ on 2-vuorotyötä ja töitä olisi tarjolla ainakin 3-4 viikon ajaksi täysillä tunneilla, mahdollisesti pidempäänkin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta myös satunnaisia viikonloppuja on mahdollista tehdä. Tässä työssä yksi asiakaskäynti kestää noin tunnin verran, eli töiden tekemiseen on varattu reilusti aikaa. Kotihoidon asiakkaat ovat hyväkuntoisia ikäihmisiä. 

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Tämän lisäksi työntekijältä tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat sekä ajokortti. Toivomme työntekijältä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta, sillä töitä tehdään yleensä yksin. Olisi suotavaa, että työntekijä pystyisi sitoutumaan tähän tehtävään ainakin kuukaudeksi. Työntekijältä toivomme hyvää suomen kielen hallintaa. 

Tarjoamme:

Saat kattavan, jopa kahden työpäivän mittaisen perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavat työkaverit ja miellyttävän työympäristön. Omaa autoa et tarvitse, sillä asiakasyritys tarjoaa työtä varten käyttöösi auton, jolloin siirtymät kohteiden välillä sujuu vaivatta. Tässä tehtävässä saat samalla loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä! Voit esittää myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Voit laittaa hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660 tai sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi 

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Vilma Heino 

p. 040 621 4660