(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kotihoitoon Mesimarja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Kotihoidossa työskennellään asiakkaiden perusarjen toimintoja turvaten, ja ihmisten terveyttä vaalien asiakkaan kotona. Näinä aikoina kotihoito tarvitsee erityistä vahvuutta toiminnan turvaamiseksi ja kaikkien osapuolten turvallisuuden takaamiseksi. Yhtäkään nuhanenäistä hoitajaa ei tule olla kentällä, eikä yhdenkään hoitajan tulisi tuntea huonoa omaatuntoa työstä pois jäämisen johdosta. Tähän tarpeeseen kutsumme sinua lähihoitaja!

Aloitimme kampanjan, jossa uudelle työntekijälle maksetaan ensimmäisestä tehdystä työvuorosta rahallisen bonuksen palkan lisäksi! Lisää kuvausta tehtävästä ohessa https://youtu.be/jVk8ggBw0lE

Mesimarja etsii kauttamme lähihoitajia. Työtehtävät ovat perushoidollista työtä kotihoidossa yksityisasiakkaille ja kaupungin kotihoidon asiakkaille. Työnteko on joustavaa sinun aikataulujesi ja toiveidesi mukaan. Voit tehdä työtä kokoaikaisesti tai keikkaluonteisesti. Sinulla on myöskin mahdollisuus vakityöhön. Työtä on tarjolla autollisille että autottomille hoitajille. 

Työn edellytykset
- sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys työhön
- rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
- suoritettuna lääkeluvat (LOVe ja PKV), hygieniapassi sekä EA1
- työntekijä voi olla myös viimeisen, 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija, jolla lääkeluvat suoritettuna
- kotihoidon tehtäviin on edellytyksenä suomen kielen hyvä osaaminen

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi www.medipower.fi ja siellä tehtävään ”Lähihoitaja kotihoitoon Tampereen alueella”. Otamme yhteyttä sinuun sopiaksemme haastattelun, tai voit itse soittaa haastatteluajan itsellesi. Lisätietoja HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, p. 045 139 7492.

Avainsanat: Lähihoitaja, kotihoito, sijaisuus, keikka, keikkatyö, kokoaikatyö, 2-vuorotyö, Tampere, Valkeakoski, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi