(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kotihoitoon Lahden seudulle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkallemme Lahteen ja lähiseudulle kuten Vääksyyn lähihoitajia kotihoidon tehtäviin. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti keikkaluontoisesti tai halukkuuden mukaan sovituin viikkotunnein. Myös sairaanhoitaja käy.

Työnkuvaus:

Tarjoamme monipuolisia työkohteita, mukavan sekä itsenäisen ja vastuullisen työn. Työ on kaksivuorotyötä asukkaiden kotona sisältäen hoitotyötä sekä pientä kodinhoidollista työtä. Kohteita voi olla ympäri Lahtea, joiden välillä liikutaan autolla. 

Aloitus olisi mahdollisimman pian ja tarkemmista työajoista ja määristä voidaan sopia hakijan kanssa erikseen. Mahdollisuus tehdä keikkaa tai täysillä tunneilla. Maksamme kilpailukykyisen korvauksen työstä ja kilometrikorvaukset, jos liikkuu omalla autolla. Tehtävään ja kohteisiin saa kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että hakija on valmistunut lähihoitaja/sairaanhoitaja tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Työ onkin erittäin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ote työhön sekä halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan ovat tärkeässä asemassa tässä työssä. Kohteiden välillä voidaan liikkua myös autolla, joten ajokortti ehdoton plussa.

Hakuprosessi:

Mikäli olet joustava ja ammattitaitoinen tekijä, jolle laadukkaan palvelun tuottaminen on tärkeä osa päivittäistä työtä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian sivujemme kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi, toiveistasi työn suhteen, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452