Lähihoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Tehtävän kuvaus

Merellisessä ympäristössä Lauttasaari 1 lähipalvelualueella on tarjolla vakituinen lähihoitajan toimi 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme juuri sinua, joka tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Tarjoamme sinulle kivan tiimin, kattavan perehdytyksen sekä yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä viihttyvät niin vakituiset hoitajat, keikkalaiset kuin opiskelijatkin!

Työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista, siihen kuuluu: asiakkaiden hoidon toteutusta, hoidon suunnittelua ja arviointia. Työ sisältää perus- ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme kykyä työskennellä asiakastilanteissa niin tiimin jäsenenä, kuin yksin.

Voit olla urasi alussa tai jo konkari, otamme sinut avoimesti vastaan tiimiimme. Saat työhösi yksilöllisen ja riittävän perehdytyksen. Meistä on mukavaa, jos olet työhön tarttuva ja ennakkoluuloton. Saat mielellään tuoda mukanasi uusia tuulia ja osaamistasi.

Työtilamme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Muutatko kauempaa? Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhde asunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.
Tervetuloa!

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään: Lääkehoitoluvan suorittamista koeajalla.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Katja Alasvuo puh: 09 310 44363 (klo 9-15)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot