Lähihoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä hoitotyön ammattilainen!

Etsitkö uusia haasteita? Kaipaatko kivoja työkavereita ja yhteistyökykyistä tiimiä? Siinä tapauksessa tervetuloa Kallio 5lp alueelle Runo-tiimiin vakinaiseen lähihoitajan toimeen! Toimi täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alueemme on kompakti kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella jakaantuen puoliksi Kallioon ja puoliksi idylliseen Puuvallilaan. Kuljemme asiakkaillemme joko kävellen, polkupyöräillen tai julkisilla liikennevälineillä.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on monipuolista ja itsenäistä. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä alueen muiden ammattilaisten kanssa. Teet myös moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa asiakkaittemme hyvin voinnin tueksi ja varmistamiseksi. Asiakkaittemme omaiset ja läheiset ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneita, joihin pidät vastuuhoitajana säännöllisesti yhteyttä.

Toivomme sinulta lähihoitajan ammattitaitoa, positiivista asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa. Saat meillä perehdytyksen työhösi, työkavereiden tuen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja oppia uutta sekä suuren työnantajan tarjoamat henkilöstöedut. Työskentelemme kahdessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä klo 7.15-22 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry. fi


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi: Kokemuksen kotihoitotyöstä tai kokemuksen vanhusasiakkaiden kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinsoteen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot