(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Kotihoito, Resurssipooli, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme Resurssipooliin lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ajalle 4.5 - 30.9.2020. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Tuomarilantie 19. Toimimme koko Espoon alueella, alueellisessa kotihoidossa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä.
Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä : aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Resurssipooli, Tuomarilantie 19

Työaika: 116h 15min / 3 viikkoa

Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69€/kk + kiertävän lisä 91,55€/kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Lähihoitajaopiskelija: hyväksytysti suoritetut kasvun tukemisen sekä hoito ja huolenpidon opinnot, työssäoppimisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta vanhustyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa.