(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja Kotihoito Debora Oy, Helsinki ja Vantaa
Debora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Etsimme asiakkaamme tiimiin reippaita, iloisia ja aitoja hoitotyöstä innostuneita lähihoitajia kotihoitoon Helsingin ja Vantaan alueelle.
Merkityksellisen arjen kehittäminen sekä laadukas ja turvallinen hoito on Deboran väelle sydämen asia, jos sinullekin niin, olet etsimämme helmi! Tässä tehtävässä tärkeintä on turvata asiakkaiden turvallinen ja sujuva arki kotioloissa.

Työ voi olla haastavaa ja rankkaakin, mitä sitä kieltämään. Mutta päiviin mahtuu myös kymmeniä sydämellisiä kohtaamisia, konkreettisia onnistumisia, tunteita, keskusteluja ja yksinkertaisesti mielettömiä ihmisiä. Ja kuten vaativassa työssä on tapana, huumori kukkii, nauru raikaa ja työyhteisössä on aidosti lämmin tunnelma. Ammattitaitoinen tiimi tukee toisiaan kaikissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle:

  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  • monipuolisen työskentelykentän sekä vaihtelevan työnkuvan
  • uusille ideoille avoimen ja mukavan työyhteisön
  • joustoa työvuoroihin
  • Palkan lisäksi työsuhde-etuihin kuuluu mm. lakisääteistä laajempi työterveyshuolto, mahdollisuus vuokrata yhtiön loma-asuntoja Espanjasta edullisesti, tuntuvia henkilöstöalennuksia Deboran fysioterapia- ja kotisiivouspalveluista sekä yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista

Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön ja saat Deboran auton käyttöösi työpäivän ajaksi. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito osana tiimiä. Työ on kokoaikainen 116,5h/3vko ja tulet työllistymään Debora Oyn alaisuuteen. Työvuorot sijoittuvat klo 7-23 välille ja työvuorot voidaan sopia elämäntilanteesi sopivaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G21/G22 mukaan, kokemuksesi huomioiden. Arvostamme aiempaa kokemusta hoitotyöstä, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi.Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytä hakemus pikimmiten!

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.