(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kotihoidon varahenkilöstö, 3 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Kotihoidon resurssipooli

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, minä olen Mia Jalonen-Tuovila ja työskentelen kotihoidon esimiehenä resurssipoolissa. Resurssipoolissa työskentelevät kotihoidon töidenjakajat, varahenkilöstö sekä kotihoidon yötyöntekijät  Nyt minä ja varahenkilöstö haemme vahvistusta huippujoukkoomme  ja etsimme kolmea (3) innostunutta ja ammattitaitoista hoitotyön osaajaa lähihoitajan vakinaisiin toimiin!  

Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Kotihoidon varahenkilöstö auttaa kotihoidon toimintayksiköitä koko Vantaan alueella - pääsääntöisesti äkillisissä, mutta myös pidempiaikaisissa poissaoloissa. Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen eri työyksiköissä. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä, että sinulla on halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Esimiehenä minun tulee varmistaa, että pääset hyvään alkuun uudessa työssäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Tulosyksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vanhusten- javammaisten päivätoiminnalla, sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 

Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tervetuloa osaksi tiimiämme!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2219,92 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kaksivuorotyö


Yhteystiedot:

Jalonen-Tuovila, Mia
kotihoidon esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Lehtonen, Terhi
asumispalveluiden esimies
043 825 8876
terhi.lehtonen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.