(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja kotihoidon sijaisuuteen Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme lähihoitajaa kotihoidon sijaisuuteen täysituntiseen 2-vuorotyöhön Vantaalle Martinlaakson ja Koivukylän alueille. Toivomme hakijan voivan aloittaa mahdollisimman pian tai viimeistään heinäkuun lopussa. Hakijan toiveet otetaan huomioon sijaisuuden kestoa sovittaessa.

Työnkuvaus:

Tulet työskentelemään asiakkaiden yksityiskodeissa taaten heille parhaan mahdollisen huolenpidon ja turvallisen arjen. Asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia ja työ pitää sisällään perushoitoa, lääkintää, avustamista arjen askareissa sekä yleistä seuranpitoa. Käyntien pituus vaihtelee välillä 15-60 min. Et tarvitse ajokorttia tai autoa, sillä kohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan.

Tehtävässä katsomme eduksi:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto sekä Valviran luvat. Työnkuvan vuoksi myös voimassa olevat lääkeluvat ovat tarpeelliset. Työ on hyvin asiakaslähtöistä, joten hakijan tulisi nauttia sosiaalisista tilanteista ja omata hyvät vuorovaikutustaidot. Itsenäinen ja reipas ote työhön on myös tärkeässä asemassa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työntekijälle hyvin kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mielenkiintoisen sijaisuuden itsenäisessä ja vaihtelevassa roolissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Voit kertoa hakemuksessa lisää itsestäsi sekä osaamisestasi ja esittää tuntipalkkatoiveen!

Lisätiedot: HR-Trainee Ellen Böök, p. 044 7164 779