Lähihoitaja kotihoidon sijaisuuteen (1-6kk), Raahe
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Haluaisitko viettää kevään ja kesän ilontäyteisten hetkien ja toiminnallisten työtehtävien parissa, nauttien Suomen kesästä työarkesi ohessa? Nyt se on mahdollista! Etsimme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia tai alan opiskelijoita sijaisuuteen tai kesätyöhön ikäihmisten kotihoidon pariin. Kotihoitoa toteuteaan Raahen alueella ja työkohteiden välillä liikutaan autolla. Töitä on tarjolla heti ja ainakin 30.9.2021 asti. Sijaisuuden kesto on joustavasti sovittavissa (1-6kk). Ole siis meihin yhteydessä ja ilmoita milloin olisit käytettävissä! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään täysituntisesti kotihoidon työtehtäviin Raahen alueelle ja sulaudut osaksi lämminhenkistä kotihoidon tiimiä. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi kotona vanhuuspäiviä viettäville ikäihmisille. Työtehtäviin kuuluu lääkehoitoa, hoidollisia tehtäviä sekä asiakkaiden psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtimista. Työpäiviisi voi kuulua myös kauppareissuja tai kodinhoidollisia tukitoimia. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat todella suuressa osassa. Kyseessä on 2-vuorotyö. Siirtymät työkohteiden välillä tapahtuu autolla. Tarvittaessa saat auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit. 

Tarjoamme:

Saat joustavan ja toiminnallisen roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa, jolloin kiireen tuntua ei pääse syntymään. 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla lääkeluvallinen valmistunut lähihoitaja tai yli 2/3 opinnoista suorittanut alan opiskelija. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, joten ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön. Auton saat käyttöösi asiakkaaltamme, mutta myös oman auton hyödyntäminen on mahdollista, jolloin sinulle maksetaan kilometrikorvaukset. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva rokotussuoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448030
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Raahe