Lähihoitaja, kotihoidon resurssipooli
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme kotihoidon resurssipooliin lähihoitajia sijaisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Tulet työskentelemään osana resurssipoolin vajaan 40 kiertävän hoitajan tiimiä ympäri alueellisen kotihoidon toimipisteitä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu pääosin aamuvuoroja sekä ilta- viikonloppuvuoroja ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Soita ja kysy lisää, yhteystiedot alla.

Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi ja osoite:
Kotihoidon resurssipooli
Tuomarilantie 19,
02760 Espoo

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk + kiertävän hoitajan tehtävälisä 94,54€/kk
Työaika: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa 28.10. tai sopimuksen mukaan.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja ajokorttia.

Arvostamme suoritettuja LOVE-lääkelupia sekä Hilkka ja Lifecare -järjestelmien käyttötaitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot