Lähihoitaja- kotihoidon perehdytys
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista kotihoidossa? Haluatko sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Kiinnostaako liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae nyt kotihoidon perehdytykseen!

Käytännön perehdytys kestää 2- 4 päivää. Ajankohta sovitaan perehdytykseen valitun työntekijän kanssa erikseen. Perehdytys järjestetään toiveesi mukaisesti Helsingin kotihoidossa, juuri sinulle sopivalla kotihoidon alueella.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren työntekijänä kotihoidossa. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, valiten haluamasi työvuorot runsaasta tarjonnastamme. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Perehdytykseen haemme:

  • Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta
  • Lähihoitajia, joilla aiemmasta kotihoidon kokemuksesta on aikaa yli 5 vuotta

Onhan sinulla myös

  • Valviran rekisteröinti
  • Aitoa kiinnostusta ja sitoutumista työskentelyyn kotihoidossa
  • Kykyä itsenäiseen työhön
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Tuntipalkkasi keikkatöissä on 14,67€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,69€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot