(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, kotihoidon perehdytys
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista kotihoidossa? Haluatko sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Kiinnostaako liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae kotihoidon perehdytykseen!

Kutsumme sinut, motivoitunut ja innostunut lähihoitaja, perehtymään kotihoidon työhön. Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä turvaten kotihoidon asiakkaiden hoito ja hyvinvointi vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä.

Käytönnön perehdytys kestää 2- 4 päivää. Ajankohta sovitaan perehdytykseen valitun työntekijän kanssa erikseen. Perehdytys järjestetään toiveesi mukaisesti Helsingin, Espoon tai Vantaan kotihoidossa, juuri sinulle sopivalla kotihoidon alueella.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren työntekijänä kotihoidossa. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, valiten haluamasi työvuorot runsaasta tarjonnastamme. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Perehdytykseen haemme:
- Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta
- Lähihoitajia, joilla aiemmasta kotihoidon kokemuksesta on jo aikaa yli 5 vuotta

Onhan sinulla myös
- Valviran rekisteröinti
- Aitoa kiinnostusta ja sitoutumista työskentelyyn kotihoidossa
- Kykyä itsenäiseen työhön
- Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
- Vantaan alueella työskentelyyn tarvitset ajokortin ja lääkehoitoluvan. Muissa kaupungeissa ajokortti ei ole välttämätön ja lääkehoitoluvan voit suorittaa perehdytyksen jälkeen.

Tuntipalkkasi keikkatöissä on 14,67€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,69€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa.

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1692. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset