(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Koti Puotikatu
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Esperi Koti Puotikatu tarjoaa yksilöllistä hoitoa kehitysvammaisille henkilöille, asianmukaisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa ympäri vuorokauden. Puotikatu koostuu kolmesta talosta ja päivätoimintatilasta. Autetun asumisen asukaspaikkoja on yhteensä 24.

Haemme nyt Puotikadulle innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA tuntityöhön toistaiseksi voimassa työsuhteeseen sekä keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa. Eduksi katsomme myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 22.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Sanna Nurmela, 050 – 570 9760, sanna.nurmela@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.