(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Koti Pansio
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Koti Pansio tarjoaa kodin ja kuntoutuksen 34:lle mielenterveyskuntoutujalle, tehostetun palveluasumisen yksikössä. Meille Pansiossa tärkeää on, että asukkaamme saavat yksilöllistä kuntoutusta ja voivat elää omannäköistään, mielekästä arkea. Tavoitteena on pääsääntöisesti kuntouminen vähemmän tuettuun asumiseen. Kannustamme toisiamme ja varmistamme että jokainen tulee kuulluksi, niin asukkaat kuin henkilökuntakin.

Arjen mielekkyydestä vastaavat ohjaajat yhdessä oman toimintaterapeuttimme kanssa, asukkaiden toiveita kuullen. Kannustamme asukkaita osallistumaan omaan kuntouttavaan ryhmätoimintaamme, yhteisiin retkiimme sekä myös osallistumaan erilaisiin toimintoihin kodin ulkopuolella. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuolinen työyhteisö, joka vastaa asukkaiden hyvinvoinnista ja kuntoutuksesta.  

Toivomme kovasti, että löytäisimme mahtavaan joukkoomme uuden, lämminhenkisen työkaverin lähihoitajan tehtävään. Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden ohjauksessa ja hoidossa kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen ja sovittujen asioiden mukaisesti. Työmme tavoitteena on asiakkaan kuntoutuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Meillä tehdään töitä yhdessä asukkaan kanssa!  

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • ihmisen arvokkuuden kunnioittamista
  • aikaisempaa työkokemusta ja/tai suuntausta mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään, yksikönpäällikkö Sari Mantere, sari.mantere@esperi.fi, puh 050 570 7759.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.