(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja, Koti Kapteenska
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperi Koti Kapteenska on 15-paikkainen, ympärivuorokautinen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Koti sijaitsee Helsingissä Tapaninvainiossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Järjestämme toimintaa kodissa ja ohjaamme asukkaita myös kodin ulkopuolelle toimintoihin. Lisäksi toteutamme tavoitteellista sekä kuntouttavaa ryhmätoimintaa. Jokaisella asukkaalla on yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jonka mukaisesti toimintaa suunnitellaan, tavoitteena pääsääntöisesti on vähemmän tuettuun asumiseen kuntoutuminen.

Haemme nyt Koti Kapteenskan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan iltapainotteista 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö ja ohjaustyö sekä lääkäri-, sosiaali- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.04.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anna Jung, 044 3160100, anna.jung@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.